Zabijačky

Vyhledávání


Domácí zabijačka > Druhy vepřového masa > Vepřové plíce


Vepřové plíce

Vepřové plíce samostatně vůbec v kuchyni nevyužíváme, jsou méně významnou surovinou, využívanou obvykle při přípravě prejtu, jitrnic a jelit. Pokud už je samostatně připravujeme , pak na smetaně, vařené nebo dušené


  • Domácí zabijačka
  • Recepty na zabijačku
  • Konzervace masa
  • Suroviny pro zabijačku
  • Škvaření sádla
  • Druhy vepřového masa
    • Vepřová hlava
    • Vepřový lalok
    • Vepřová krkovice
    • Vepřová pečeně
    • Panenská svíčková
    • Bůček
    • Vepřová plec
    • Vepřová kýta
    • Vepřový ocásek
    • Vepřová kolena
    • Vepřové nožičky
    • Vepřové vnitřnosti
    • Vepřová játra
    • Vepřové srdce
    • Vepřový jazyk
    • Vepřová slezina
    • Vepřové ledviny
    • Vepřové plíce
    • Vepřová kůže
    • Vepřová krev
    • Vepřové sádlo
    • Vepřové kosti
    • Vepřová panenka
    • Vepřová kotleta
    • Hřbetní sádlo
  • Napište nám
  • Zabíjačkové novinky
  • Kniha návštěv
  • Zabijačka fotogalerie
  • Domácí zabijačka video
  • Inzerce
  • Recepty na vepřové maso
  • Udírny a uzení
  • Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk

© 2009-15 Zabijačky.cz