Játrová paštika

Domácí paštika

Játrová paštika patří k těm nejčastějším zabijačkovým receptům,  a využíváme pro ní hlavně vepřová játra, která ne všichni zrovna jako maso milují. Její příprava je jednoduchá, a dělá se obvykle na konci zabijačky. Ingredience vepřová játra 10 vajec na kilo jater vepřové sádlo ( v poměru k játrům 1:1) sůl a pepř Recept na játrovou … Číst dál

Vepřová játra jako minutka

Domácí játrová paštika

Když jde o jídlo z jater, většinou se stane, že se lidi rozdělí do dvou skupin. Na lidi, kterým játra chutnají a na lidi, který játra zrovna do svýho jídelníčku nazahrnujou. Není se čemu divit, jsou to vnitřnosti a s těma to tak bývá. Rozhodně nebudu lhát, že jsem patřila ke druhý skupině, možná svým … Číst dál