Kniha návštěv

Datum: 07.11.2018

Vložil: Leoš

Titulek: Paštika bez játer?

Ohromný recept Zabijačková domácí paštika. Vůbec tam nejsou játra

—————

Datum: 23.11.2018

Vložil: ztz

Titulek: Re: Paštika bez játer?

dddd

—————

Datum: 19.01.2019

Vložil: Petr

Titulek: Re: Paštika bez játer?

Jsem ze střední Moravy a paštika bez jater se tady dělá běžně.
Kdyby se to nejmenovalo "paštika" ale "vepřová pomazánka" bylo by to pro "strážce norem" asi víc košer, ale je to klasika místních zabijaček.

—————

Datum: 17.08.2018

Vložil: Petr

Titulek: Vyvazování špekáčků

Dobrý den, super stránky a super inspirace. Neměl by někdo tip na pěkný návod, jak vyvázat špekáčky? Nic kloudného jsem po netu nenašel. Díky.
Značka spěchá! Potřebuju to večer

—————

Datum: 08.01.2017

Vložil: Bino

Titulek: to je ono

https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10005354-zabijacka-1-porazka-prasete


https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10005407-zabijacka-2-tradicni-zabijackove-pochoutky

—————

Datum: 08.07.2016

Vložil: Jan

Titulek: krkovice

Mám dotaz na recept nejlepší krkovice. Peče se odkrytá nebo zakrytá druhým pekáčem či alobalem?

—————