Přeskočit na obsah
Zabijačky.cz
  • Domácí zabijačka
    • Druhy vepřového masa
    • Recepty na vepřové maso
    • Suroviny pro zabijačku
    • Udírny a uzení
    • Zabijačka fotogalerie
    • Zabijačkové novinky
  • Konzervace masa
    • Domácí uzeniny
    • Recepty na uzené maso
    • Uzení masa
  • Recepty na zabijačku
    • Domácí klobásy
    • Domácí salám
    • Domácí šunka
    • Domácí tlačenka
    • Huspeniny a sulc
    • Jelita
    • Jitrnice
    • Ovar
    • Škvarky
    • Zabijačková paštika
    • Zabijačkové polévky
    • Zabijačkový prejt
  • Inzerce

Paření

Paření prasete není nic jiného, než způsob čištění prasete, které tak zbavujeme pokožky a štětin. S takto očištěným prasetem se pak už dá zase mnohem lépe pracovat.

Paření prasete

31. 7. 20205. 2. 2020 autor: admin
Paření prasete
Rubriky Zabijačka fotogalerie Štítky Paření, Prase Napsat komentář

Navigace

  • Domácí zabijačka
    • Druhy vepřového masa
    • Recepty na vepřové maso
    • Suroviny pro zabijačku
    • Udírny a uzení
    • Zabijačka fotogalerie
    • Zabijačkové novinky
  • Konzervace masa
    • Domácí uzeniny
    • Recepty na uzené maso
    • Uzení masa
  • Recepty na zabijačku
    • Domácí klobásy
    • Domácí salám
    • Domácí šunka
    • Domácí tlačenka
    • Huspeniny a sulc
    • Jelita
    • Jitrnice
    • Ovar
    • Škvarky
    • Zabijačková paštika
    • Zabijačkové polévky
    • Zabijačkový prejt
  • Inzerce

Štítky

Brambory Buřty Grilování Guláš Huspenina Jelítko Jitrnice Játra Klobásy Knedlíky Koření Kroupy Maso Mleté maso Mlýnek Nakládání Paštika Pečení Placky Plnička Polévky Pomazánky Prase Prejt Párky Salámy Slanina Solení Střeva Sulc Sádlo Tlačenka Udírny Uzení Vepřová krkovice Vepřová kýta Vepřová plec Vepřové koleno Vepřové maso Vepřový bůček Vepřový ovar Zavařování Škvarky Škvaření Šunka
  • Kniha návštěv
  • Kontakty
© 2023 Zabijačky.cz • Postaveno s GeneratePress