Přeskočit na obsah
Zabijačky.cz
  • Domácí zabijačka
    • Druhy vepřového masa
    • Recepty na vepřové maso
    • Suroviny pro zabijačku
    • Udírny a uzení
    • Zabijačka fotogalerie
    • Zabijačkové novinky
  • Konzervace masa
    • Domácí uzeniny
    • Recepty na uzené maso
    • Uzení masa
  • Recepty na zabijačku
    • Domácí klobásy
    • Domácí salám
    • Domácí šunka
    • Domácí tlačenka
    • Huspeniny a sulc
    • Jelita
    • Jitrnice
    • Ovar
    • Škvarky
    • Zabijačková paštika
    • Zabijačkové polévky
    • Zabijačkový prejt
  • Inzerce

Bourání

Nemyslíme tady bourání domu, nebo stodoly, ale bavíme se o bourání prasete, tedy základním naporcování masa na dílčí části, které se následně zpracovávají dál.

Bourání prasete

31. 7. 20205. 2. 2020 autor: admin
Bourání prasete
Rubriky Zabijačka fotogalerie Štítky Bourání, Prase Napsat komentář

Navigace

  • Domácí zabijačka
    • Druhy vepřového masa
    • Recepty na vepřové maso
    • Suroviny pro zabijačku
    • Udírny a uzení
    • Zabijačka fotogalerie
    • Zabijačkové novinky
  • Konzervace masa
    • Domácí uzeniny
    • Recepty na uzené maso
    • Uzení masa
  • Recepty na zabijačku
    • Domácí klobásy
    • Domácí salám
    • Domácí šunka
    • Domácí tlačenka
    • Huspeniny a sulc
    • Jelita
    • Jitrnice
    • Ovar
    • Škvarky
    • Zabijačková paštika
    • Zabijačkové polévky
    • Zabijačkový prejt
  • Inzerce

Štítky

Brambory Buřty Grilování Guláš Huspenina Jelítko Jitrnice Játra Klobásy Knedlíky Koření Kroupy Maso Mleté maso Mlýnek Nakládání Paštika Pečení Placky Plnička Polévky Pomazánky Prase Prejt Párky Salámy Slanina Solení Střeva Sulc Sádlo Tlačenka Udírny Uzení Vepřová krkovice Vepřová kýta Vepřová plec Vepřové koleno Vepřové maso Vepřový bůček Vepřový ovar Zavařování Škvarky Škvaření Šunka
  • Kniha návštěv
  • Kontakty
© 2025 Zabijačky.cz • Postaveno s GeneratePress