Kniha návštěv

Datum: 23.12.2015

Vložil: Mirek

Titulek: Vinná klobása

Dobrý den, v receptu na vinnou klobásu uvádíte namočit housky v bílém víně. Ve fotogalerii máte housku namočenou v mléce. Co je tedy správně? Děkuji za odpověď Mirek

—————

Datum: 08.01.2016

Vložil: Zabijačky.cz

Titulek: Re: Vinná klobása

Je to špatná fotografie , omluva. Namočena je v bílém víně

—————

Datum: 09.11.2015

Vložil: Mirek

Titulek: sazona 2015

dat mi někdo do zabíjačkověho gulaše papriku tak to letí oknem

—————

Datum: 02.12.2015

Vložil: Mirek

Titulek: Re: sazona 2015

tak v sobotu začíname

—————

Datum: 03.05.2016

Vložil: pajánek

Titulek: Re: sazona 2015

dejte sem pane recept na pravý zabijačkový guláš...on se prý ani nemá vařit na plotně, ale má se péct...a když zahustit...tak jedině mozečkem?Jinak prý tam patří všechem pajšl, jazyk a i maso a podlévá ve zásadně vývarem z ovaru a jitrnic...Pražák a ví o zabijačkovém guláši co...dle ortodoxních tam nemá být ani cilule...má to prostě být čistě x druhů vepřových mas, pečeno - dušeno v troubě...tak že žádné pančování ničím...jen sůl a to mořská bez jódu a pak kvalitní pepř...co vy na to...

—————

Datum: 05.11.2015

Vložil: Ruža z Moravy

Titulek: Domácí zabijačky

Dxela mne potěšilo, že jste si našli na mém blogu povídání o zkušenostech čtenářů o zabijačkách. Taky je dobré, že je tam odkaz na tento určitě velmi užitečný web. Dám ho do současné Kavárny listopadové, může se někomu hodit. Zdravím.

—————