Kniha návštěv

Datum: 16.03.2016

Vložil: lLukáč

Titulek: Re: Rychlosůl

Oprava

V závere +kg opraviť na 1 kg

ďakujem

—————

Datum: 28.03.2016

Vložil: Vladimír

Titulek: Re: Rychlosůl

Rychlosůl v žádném případě, to už by nebyly domácí.

—————

Datum: 12.02.2016

Vložil: Mirek

Titulek: Sezona 2016

oba pašíci jsou již v mrazaku maso vyborny tim že dostavaly take vojtěžku maso tmave jak hovězí a vyzrale o tom se muže řeznikum jen zdat za mesíc přivezu selata

—————

Datum: 23.12.2015

Vložil: Mirek

Titulek: Vinná klobása

Dobrý den, v receptu na vinnou klobásu uvádíte namočit housky v bílém víně. Ve fotogalerii máte housku namočenou v mléce. Co je tedy správně? Děkuji za odpověď Mirek

—————

Datum: 08.01.2016

Vložil: Zabijačky.cz

Titulek: Re: Vinná klobása

Je to špatná fotografie , omluva. Namočena je v bílém víně

—————

Datum: 09.11.2015

Vložil: Mirek

Titulek: sazona 2015

dat mi někdo do zabíjačkověho gulaše papriku tak to letí oknem

—————