Kniha návštěv

Datum: 28.03.2016

Vložil: Vladimír

Titulek: Re: naložení

Pomletí masa v prodejně se nebraňte, zvláště pokud v ni máte důvěru. Pomlet ale nechejte 1/4 celkové váhy masa, zbytek je třeba pokrájet na kostky. Nakládá se společně, důkladně promíchané se solí a česnekem. Doba naložení - 5 dnů je dostačující (ideální teplota je 5 stupňů, vyzkoušeno je i 7), takže - teplota ledničky.

—————

Datum: 13.03.2016

Vložil: Zdenka

Titulek: Rychlosůl

Dobrý den, máme v plánu se pustit s manželem do klobásek, jen se chci zeptat, když máme 3 malé děti, jestli by to nešlo bez rychlosoli!!! Předem moc děkuji Zdenka

—————

Datum: 16.03.2016

Vložil: lLukáč

Titulek: Re: Rychlosůl

Domáce klobásky robím už veľa rokov. Rychlosoľ do ních zásadne nedávam. Solím obyčajnou soľou. Dáva sa 2 % soli na 1 kg mäsa. Ak chcete klobásky pre deti doporučujem použiť soľ v pomere 1,8 % na + kg mäsa.
Prajem dobrú chuť

—————

Datum: 16.03.2016

Vložil: lLukáč

Titulek: Re: Rychlosůl

Oprava

V závere +kg opraviť na 1 kg

ďakujem

—————

Datum: 28.03.2016

Vložil: Vladimír

Titulek: Re: Rychlosůl

Rychlosůl v žádném případě, to už by nebyly domácí.

—————

Datum: 12.02.2016

Vložil: Mirek

Titulek: Sezona 2016

oba pašíci jsou již v mrazaku maso vyborny tim že dostavaly take vojtěžku maso tmave jak hovězí a vyzrale o tom se muže řeznikum jen zdat za mesíc přivezu selata

—————