Kniha návštěv

Datum: 08.01.2017

Vložil: Bino

Titulek: to je ono

https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10005354-zabijacka-1-porazka-prasete


https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10005407-zabijacka-2-tradicni-zabijackove-pochoutky

—————

Datum: 08.07.2016

Vložil: Jan

Titulek: krkovice

Mám dotaz na recept nejlepší krkovice. Peče se odkrytá nebo zakrytá druhým pekáčem či alobalem?

—————

Datum: 10.08.2016

Vložil: Zabijačky.cz

Titulek: Re: krkovice

Nejdříve pod alobalem, a pak pro krásnější kůrčičku dopékáme na prudko , tak půl hodiny, a je potřeba podlévat :)

—————

Datum: 01.12.2016

Vložil: Draha

Titulek: Re: krkovice

Já peču krkovici nejdříve přikrytou a pak odkrytou a to 1/2 na 1/2.Začínám tak v 7.30hod a končím před 12hoinou podle velikosti.Peču velice pozvolna.Je lahodná nevysušená.

—————

Datum: 03.05.2016

Vložil: pajánek

Titulek: sušené šunky

napište někdo prosím vás...vyčerpávajícím způsobem popsat jak vyrobit šušenou šunku, děkuji vám velmí pěkně...

—————

Datum: 03.04.2016

Vložil: Pavel

Titulek: váha

Prosím jak zjistím živou váhu prasete,když čistá váha po vyvržení je třeba 20kg je na to nějaký přepočet.Děkuji

—————